Dodáváme vařené potraviny pro uskladnění při pokojové teplotě
Vařené brambory – vakuované
Naše společnost je výhradní dodavatel brambor, které jsou v Německu vyráběné pomocí moderních technologií. Tajemstvím jejich dlouhodobé trvanlivosti je vysoce kvalitní vakuová folie, která zaručuje snadnou skladovatelnost vakuovaných brambor při běžné pokojové teplotě. Čerstvé vám tak při teplotě od 5 až do 25 °C vydrží až 3 měsíce od data výroby. Naše vakuované vařené brambory tak v lednici či v dalších chlazených prostorách vůbec nemusíte skladovat.
Pro koho jsou vakuované brambory určeny?
- Pro stravovací zařízení jako rychlá příloha k hlavním jídlům i jako pojistná rezerva
- Pro výrobny lahůdek jako polotovar na výrobu salátů
- Pro dietní stravování (brambory jsou nesolené)
- Na festivaly, kempy, na cestování, výlety do přírody (brambory by však neměly být dlouhodobě vystaveny přímému slunečnímu svitu)
Jedá se o tyto brambory:
typ brambor |
název |
mm |
kg | katalogové číslo |
vařené | Americké celé | 20-30 | 3 | Zo100600 |
vařené | Zámecké celé | 20-30 | 5 | Zo100500 |
vařené | Brambory | 30-50 | 5 | Zo100400 |
- | Pařížské | - | 3 | Zo100900 |
- | Americké měsíčky | - | 3 | Zo100700 |
- | Selské GRIL | - | 1,44 | Zo100800 |
vařené | Kostky | 10x10x10 | 5 | Zo101200 |
vařené | Kostky | 6x6x6 | 5 | Zo101201 |
Pečené vepřové koleno – vakuované
Vakuované pečené vepřové koleno je připravováno jedinečnou technologií „Sous Vide“. V jejím případě se jedná o způsob úpravy potravin vařením ve vakuu, čímž si zachovají maximum šťavnatosti a živin. Chuť našeho vakuovaného vepřového kolene tak daleko předčí konkurenční výrobky, a to bez použití umělých konzervačních přípravků. Skladovat ho přitom můžete při teplotě do 24 °C, přičemž jeho trvanlivost je dlouhých 300 dní.
Tipy pro jednoduchou přípravu vepřového kolene
- Pečící trouba – vepřové koleno pečeme na roštu, tak aby mohla šťáva odkapávat, při teplotě 220 °C (horkým vzduchem 200 °C) po dobu 35 minut
- Gril – vyjměte vepřové koleno z obalu a grilujte několik minut
Mikrovlnná trouba – vepřové koleno vyjměte z obalu a ohřívejte asi 8 minut
Jedá se o toto koleno:
typ |
název | kg | katalogové číslo |
vepřové | Koleno |
600g |
Ma204300 |