Kvalitní surovinou
k lahodnému výrobku

Velkoobchod a dodavatel

Nejste přihlášen/a. Pro možnost nákupu se prosím přihlašte.
Pokud dosud nejste registrovaným zákazníkem, registrujte zde.

Poptávané zboží
prázdný

Dodáváme vařené potraviny pro uskladnění při pokojové teplotě

7. 7. 2015

Vařené brambory – vakuované

příklad servírování vaukovaných brambor.Naše společnost je výhradní dodavatel brambor, které jsou v Německu vyráběné pomocí moderních technologií. Tajemstvím jejich dlouhodobé trvanlivosti je vysoce kvalitní vakuová folie, která zaručuje snadnou skladovatelnost vakuovaných brambor při běžné pokojové teplotě. Čerstvé vám tak při teplotě od 5 až do 25 °C vydrží až 3 měsíce od data výroby. Naše vakuované vařené brambory tak v lednici či v dalších chlazených prostorách vůbec nemusíte skladovat.

vařené vaukované bramboryPro koho jsou vakuované brambory určeny?

  • Pro stravovací zařízení jako rychlá příloha k hlavním jídlům i jako pojistná rezerva
  • Pro výrobny lahůdek jako polotovar na výrobu salátů
  • Pro dietní stravování (brambory jsou nesolené)
  • Na festivaly, kempy, na cestování, výlety do přírody (brambory by však neměly být dlouhodobě vystaveny přímému slunečnímu svitu)

Jedá se o tyto brambory:

typ brambor

název

mm

kg katalogové číslo
vařené Americké celé 20-30 3 Zo100600
vařené Zámecké celé 20-30 5 Zo100500
vařené Brambory 30-50 5 Zo100400
- Pařížské - 3 Zo100900
- Americké měsíčky - 3 Zo100700
- Selské GRIL - 1,44 Zo100800
vařené Kostky 10x10x10 5 Zo101200
vařené Kostky 6x6x6 5 Zo101201

Pečené vepřové koleno – vakuované    

příklad servírování baleného vakuovaného vepřového koleneVakuované pečené vepřové koleno je připravováno jedinečnou technologií „Sous Vide“. V jejím případě se jedná o způsob úpravy potravin vařením ve vakuu, čímž si zachovají maximum šťavnatosti a živin. Chuť našeho vakuovaného vepřového kolene tak daleko předčí konkurenční výrobky, a to bez použití umělých konzervačních přípravků. Skladovat ho přitom můžete při teplotě do 24 °C, přičemž jeho trvanlivost je dlouhých 300 dní.

vařené vakuované kolenoTipy pro jednoduchou přípravu vepřového kolene

  • Pečící trouba ­­– vepřové koleno pečeme na roštu, tak aby mohla šťáva odkapávat, při teplotě 220 °C (horkým vzduchem 200 °C) po dobu 35 minut
  • Gril – vyjměte vepřové koleno z obalu a grilujte několik minut

Mikrovlnná trouba – vepřové koleno vyjměte z obalu a ohřívejte asi 8 minut

Jedá se o toto koleno:

typ

název kg katalogové číslo
vepřové Koleno

600g

Ma204300


Nevíte si rady? Kontaktujte Vašeho obchodníka.

Kontaktujte nás!

Kontaktujte nás!

zákaznická podpora

info Zavinac refi-cz Tecka cz
tel.:
+420 725 800 592

Speciální přání


captcha image