Zahřejte v zimě svými pokrmy
Odborníci v oblasti stravování v zimních měsících radí konzumovat především potraviny, které zahřívají organismus. Nedoporučují příliš velký přísun syrové zeleniny a ovoce, které vaše tělo ochlazují. Vyhýbat se máme také typicky letním pokrmům, například salátům.
Místo toho nabádají ke strávě založené na tepelně upravené zelenině a ovoci, mléku a mléčných výrobcích, sýrech, vejcích a kuřecím masu. V zimě člověka zahřeje především vybrané koření, aromatická zelenina, polévky a pálivé pokrmy.
Zdroj obrázku:123rf.com
Pro zahřátí vašich zákazníků vám z nabídky našeho velkoobchodu potravin doporučujeme:
Koření – ať již zázvor, skořice či hřebíček v čajích a dalších nápojích, nebo například pepř, rozmarýn a koriandr na zvýraznění chuti teplých pokrmů.
Aromatickou zeleninu jako křen, pórek, petržel a česnek můžete přidat do polévek i použít jako součást ostatních pokrmů. Doporučujeme je však tepelně upravit, ať již pečením, smažením či přípravou na páře.
Další hřejivé potraviny - ovoce, med, mléčné výrobky, vejce, kuřecí maso, rýže a další.
Všechny zmíněné potraviny a spoustu dalších surovin si můžete ihned objednat v našem velkoobchodu.