Zahřejte v zimě svými pokrmy
Odborníci v oblasti stravování v zimních měsících radí konzumovat především potraviny, které zahřívají organismus. Nedoporučují příliš velký přísun syrové zeleniny a ovoce, které vaše tělo ochlazují. Vyhýbat se máme také typicky letním pokrmům, například salátům.

Jak zabránit kažení potravin
Kažení uskladněných potravin je problém, který vás stojí peníze a který potkává i ty nejpečlivější a nejorganizovanější gastronomické provozy. Níže uvádíme několik tipů, jak můžete zredukovat znehodnocování potravin a tím i finanční ztráty.

Získejte nové zákazníky pokrmy bez živočišných produktů
Jedním z dlouhodobě rostoucích trendů ve stravování je veganství - druh stravy, ve kterém se člověk zřekl potravin s živočišným původem. Vegani tak na rozdíl od známějších vegetariánů kromě masa a sádla nekonzumují ani máslo, mléko a mléčné výrobky, vejce a pokrmy, které tyto potraviny obsahují.
